Menu
Your Cart

 

Мълниезащита и заземителни уредби! Мълниеприемници с изпреварващо действие!

Диком

Brand: Диком Model: МАЧТА ЗА МЪЛНИЕПРИЕМНИЦИ С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ
Мачта /мълниеприемен прът за активни мълниеприемници/ - Приложима за всички видове мълниеприемници (активни гръмоотводи) с изпреварващо действие. Подходяща за закрепване върху покрива на защитивания обекта, като има възможност за вертикален и хоризонтален монтаж, а също и като пилон на фундамент. Ус..
0лв.
Brand: Диком Model: Стенен анкер
Предназначението на стенен анкер е за закрепване на мачта на мълниеприеник с изпреварващо действие/активен мълниеприемник/ към вертикални основи, намиращи се на покривното пространство като /бордове, комини, асансьорни шахти и др./. Отличава се с характеристики, които позволяват лесното му пренасяне..
0лв.
Brand: Диком Model: Стойка за мачта на мълниеприемник - тип „ПАЯК“
Стойка за мачта на мълниеприемник тип „ПАЯК“ е изключително ефективно решение за закрепване на мачти на активни мълниеприемници /мълниеприемници с изпреварващо действие/ към двускатни метални покриви от сандвич панели или гофрирана ламаринa. Изработва се в зависимост oт наклона на покрива. По желани..
0лв.
Brand: Диком Model: Триточкова стойка за мачта
Триточкова стойка за мачта на мълниеприемник с изпреварващо действие. Подходящa е за монтаж на мълниезащитни мачти за активни мълниеприемници /мълниеприемници с изпреварващо действие/ върху плоски и покриви с малък наклон, не се налага пробиване при монтажа. Триточковата стойка е подходяща за мачти ..
0лв.
Brand: Диком Model: Укрепване на мачта за мълниеприемник към комин ТИП „СТЯЖКА“
Укрепването тип ‘‘ СТЯЖКА‘‘ е практично решение за укрепване на мачта за активен мълниеприемник /мълниеприемник с изпреварващо действие/ към комини и  стоманобетонни и метални колони, на които е невъзможно да се извършва пробиване или заваряване при монтажа. Изработва се по поръчка, след взимане на ..
0лв.
Brand: Диком Model: Четириточкова стойка за мачта на мълниеприемник
Четириточкова стойка за мачта на мълниеприемник / Х - образен вертикален анкер /. Подходящa е за монтаж на мълниезащитни мачти за активни мълниеприемници /мълниеприемници с изпреварващо действие/ върху плоски и покриви с малък наклон на скатовете, без да се налага пробиване. Изработва се в зависимос..
0лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)