Menu
Your Cart

 

Мълниезащита и заземителни уредби! Мълниеприемници с изпреварващо действие!

AIDITEC SYSTEMS

Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: Брояч на мълнии ADT COUNTER
Броячът на мълнии ADT COUNTER е устройство, предназначено да регистрира директни попадения на мълнии върху система за защита от мълнии /мълниезащитна инсталация/. Чрез него се осигурява единствения начин да имаме непрекъснат контрол върху мълниезащитата и при мълниеносно събитие, незабавно да пристъ..
0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: Мълниеприемник Sigma+ S1- 25 µs
Времето на изпреварване (ΔT) 25 ms, което осигурява мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 25 ms e отлично решение, чрез което може да се осигури мълниезащита на обекти и сгради с неголяма разгърната площ, като фамилни жилищни сгради, с дворно пространство предназначено за отдих, мал..
0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: Мълниеприемник ELECTRON E 15
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC ELECTRON с време на изпреварване (ΔT)   15 ms е подходящ за изграждане на ефективна мълниезащита на неголеми по площ жилищни сгради с дворно пространство и обекти, неголеми съоръжения от различен характер и др. Стандартите за качество, по които е прои..
0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: Мълниеприемник Sigma+ S2- 45
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 45 ms e продукт, подходящ за осигуряване на мълниезащита /система за защита от мълнии/ на обекти с голяма разгъната площ и разчупени (нестандартни) архитектурни форми с голямо прилежащо пространство, като спортни комплекси, производствени, селс..
0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: Мълниеприемник Sigma+ S3 60
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 60 ms е отлично решение за защита от мълнии /мълниезащита/ на обекти с много голяма площ. Изграждането на мълниезащитна система с мълниеприемник AIDITEC SIGMA с време на изпреварване от (ΔT) 60 ms позволява оптимизация на вложените материали без..
0лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)