Menu
Your Cart

 

Мълниезащита и заземителни уредби! Мълниеприемници с изпреварващо действие!

За фирма Диком ООД - Варна


„Диком“ ООД е дружество с дългогодишен опит в сферата на мълниезащитните и заземителни инсталации. През годините се доказахме като надежден партньор и се утвърдихме като една от водещите компании в сферата. Вярваме в професионализма и поради това сме щастливи, че предоставяме възможността на нашите клиенти да имат най-доброто измежду всички продукти за мълниезащита на българския пазар. Във фирмата работят висококвалифицирани служители с дългогодишен опит в областта на мълниезащитата и заземителните уредби. 

  

   

„Диком“ е ексклузивен представител на  мълниеприемниците с изпреварващо действие AIDITEC - серии ELECTRON, SIGMA и ADVANCE на испанския производител AIDITEC SYSTEMS. Компанията предлага пълна гама оборудване за изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации. За нашите клиенти сме подбрали само европейски продукти, чрез които да се осигури дългогодишна ефективност на новоизградените системи за мълниезащита.

                                                    

Защо сме предпочитан партньор?

За да се сдобиете с ефективна мълниезащитна система, най-лесният начин е да възложите всичко на една фирма, която има богат опит в областта на мълниезащитата и ще Ви предложи най-доброто решение, съобразено с Вашите потребности.

                                                      

           Можете да разчитате на нас за:

 ✔️  Оценка на риска от поражения на мълнии; 
 ✔️   Възможност за изготвяне на проект;
 ✔️   Възможност за закупуване на всички необходими материали на конкурентни цени от едно място;
 ✔️   Качествен монтаж, съобразен с всички нормативни изисквания;
 ✔️   Изготвяне на документи, които да послужат за въвеждане на обекта в експлоатация.

Услугите ни отговарят на нашите разбирания за високи стандарти като ефективност, персонално внимание и коректно отношение! Всичко това е достъпно за Вас по един от обявените в сайта ни начини за кореспонденция, чрез които ще се свържете с нашите инженери, за да превърнете добрия проект в безкомпромисна реалност!