За защитата на нашите клиенти сме избрали да предлагаме мълниеприемници с изпреварващо действие от най-висок клас - доказани през годините чрез множество тестове в лаборатории и в реална среда, както и в екстремни метеорологични условия. Всичките ни продукти са ЕВРОПЕЙСКИ с получени сертификати от тестовете и проверки за контрол на качеството.

‘’Диком“ ООД предлага на българския пазар пълна гама мълниеприемници с изпреварващо действие, произведени от два от най-големите световни лидери в областта на мълниезащитата:

Френската серия мълниеприемници с изпреварващо действие IONIFLASH MACH, произведени от FRANCE PARATONNERRES. Мълниeприемниците с изпрeварващо действие IONIFLASH MACH NG имат време за изпреварване (ΔT) 15 ms; 25 ms; 30 ms; 45 ms; 60 ms. Те са сертифицирани съгласно стандарти NFC 17-102 2011, UNE 21.186:2011, IEC 62305, IEC 62561 и IEC 60060. Безкомпромисно предимство на мълниеприемника е, че той единствен на българския пазар притежава сертификати UL, CE, Qualifoudre - които доказват, че е тестван с ток 200 кА. Особено предимство притежава серията TF на МИД IONIFLASH MACH, която осигурява възможност за непрекъснат мониторинг изправността на мълниеприемника.

Испанските мълниеприемници с изпреварващо действие - INGESCO PDC AIR, произведени от DENA DESARROLLOS. Мълниeприемниците с изпрeварващо действие INGESCO PDC AIR имат време за изпреварване (ΔT) 20 ms; 40 ms; 60 ms. Те са сертифицирани съгласно стандарти NFC 17-102 2011, UNE 21.186:2011, IEC 62305, IEC 62561 и IEC 60060. Тяхното отличително качество се състои в това, че за да се провери изправността им, не се нуждаят от специален измервателен уред, а проверката може да бъде извършена само чрез мултимер.

                                                                         

                                                       МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ IONIFLASH MACH- ВИЖ ТУК

                                                           

                                                          МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ INGESCO PDC AIR- ВИЖ ТУК

Мълниеприемниците с изпреварващо действие IONIFLASH MACH NG и INGESCO PDC AIR регулярно се подлагат на външно независимо сертифициране от държавни, европейски и световно признати акредитирани органи. С ДОКАЗАНОТО поддържане на високо ниво на всеки един етап от тяхната дейност – от проучвателна и развойна дейност, през производство до пласмент, те се отличиха от своите конкуренти като компании, които заслужават доверието на своите клиенти!